keskiviikko 22. tammikuuta 2014

VR Group Oy on valtionomisteinen yhtiö ja sen tekemisistä päättää hallitus/eduskunta.




VR Group Oy on valtionomisteinen yhtiö ja sen tekemisistä päättää hallitus/eduskunta. Olisikin syytä muistuttaa näille hallituspuolueille (kok sdp vas ruots vihr krist), että pitäisi tehdä vaalilupauksiensa mukaan. Näihin vaalilupauksiin kuuluivat myös joukkoliikenteen parantaminen. Nämä asemien/seisakkeiden lopettaminen kertoo, mikä on "pelin henki". Lopetettavia ovat Nuppulinna, Purola, Inkoo, Karjaa.

Tämä hallituspuolueiden tekemisen haluttomuus puollustaa junamatkustajien etuja, nähtiin jo Jokelan Rautatieasema kamppailuussa. Vaikka nimä kertyi noin 4800 (eli Jokelan koko aikuisväestö) ja jätimme nimilistan adressina, muiden lopettamiuhan alla olevien asemien kanssa eduskunnassa (Kemijärvi Pietarsaari Iisalmi) niin ainoa asema josta lopetettiin palvelut (lipunmyynti) oli - Jokela.

 Tämänkin kokemuksen perusteella - näyttää tosi huonolta, seisakkeiden säilyminen.
Syyllisiä ovat hallituspuolueet, ja myöskin Tuusulan kunnan luottamushenkilöt. He eivät toimineet Jokelan junamatkustajien puolesta, (noin 2500 päivittäistä junankäyttäjää) vaan sallivat kunnanjohtajan yksipuolisesti,  ja omavaltaisesti kieltää tuen asemalta. Muut asemat toimivat lipunmyynteineen vielä tänäkin päivänä, koska niiden kunnat tukivat asemiaan. Tämä on myös kunnanjohtajan "pistepussiin" laitettava, kun päätetään toimista kunnanjohtajan kelpoisuudesta, hoitaa virkaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti