keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vanhusvihamielistä politiikkaa Tuusulassa !

Yhä uudelleen, ja uudelleen jaksaa sosiaalilautakunnan puheenjohtaja kehuskella (K-U 2.7)
Tuuskodon vanhuksien siirtämistä hyväksi yksityisen säätiön, (ehkä) tulevaan palvelutaloon. Sosiaalilautakunnan puheenjohtaja on ”häveliäästi” unohtanut kertoa todellisen syyn, miksi tällä kyseenalaisella projektilla on, johtavien Tuusulan kuntapuolueiden halusta, vimmattu kiire.
 Se on kiireellinen myös siksi, että kunnalta rahat loppuvat, jopa ennakoitua nopeammin.
Syynä on tasavaltamme hallituksen väärä talouspolitiikka, jonka johdosta kysyntä vain heikkene ja työttömyys lisääntyy myös koko maassa ja kunnissa. Viimeisen 3 vuoden aikana se on kasvanut jo 70 000 kansalaisella.
 Kun myös Suomen kunnilta on Kataisen/Urpelaisen hallitus vienyt peruspalveluista, niiden
valtionosuuksista, pelkästään vuonna 2014 yli 1 miljardi euroa. Jo aiemmin tehtyjen leikkausten lisäksi. Ja nämä hallituksen päätökset vaikuttavat myös Tuusulan kunnan huonoon rahatilanteeseen, siksi nämä johtavat kuntapuolueemme (sekä kaikki valtuutetut)  karsivat ja leikkaavat sekä myyvät kuntamme palveluja ja omaisuutta, siinä ohessa menee
johtavien kuntapuolueiden halusta myös Tuuskoto.
  Johtavien kuntapuolueiden kiireen syy lienee Tuuskodon maa-alue Tuusulan järven rantamailla.  Se halutaan rahaksi ja heti. Tämä näyttää olevan todellisuudessa sen kiireen takana, eikä mikään muu. Herääkin jälleen kysymys, miksi näitä eriskummallisia ”veivauksia” vain jatketaan, eikö Kiljavan Sairaalan hirvittävät erilliset tukisummat 270 000 euroa vuoteen 2016 asti, tai noin 40 kuntoutettavan hoidosta veloittaa liki miljoona euroa ! Eikö se jo riitä ”näytteeksi” ulkoistettujen terveyspalveluiden hinnasta Tuusulan kuntalaiselle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti