torstai 2. kesäkuuta 2016

Huolestuttavaa oikeistomenoa Tuusulassa




 Huolestuttavaa on nykymeno Tuusulassa, tavallisen kuntalaisen kannalta. Ilman kunnanvaltuutettujen vastusta, on valtuustossa "nuijittu"  päätöksiä mm. terveyspalveluiden
kesätauoista Jokelassa ja Kellokoskella, onko näiden alueiden valtuutetut jo "kesätauolla" valtuustotyöstään.

 Kun lisäksi kuntalaisten maksamilla verorahoilla hankituista asunnoista, niitä ollaan vauhdikkaasti lyömässä "lihoiksi" eli myydään. Eikö valtuutetut ole ymmärtäneet tai huomanneet, että kunnassa on vuokra-asunto jono. Luulisi valistuneiden valtuutettujen huomanneen, että tämä jono on ollut vuosikausia liki yhtä pitkä.

 Ja lehtitietojen mukaan tämä yksityinen terveysalan toimija Kiljavan Sairaala Oy on saamassa lisää tukimaksuvuosia myös Tuusulalta. Vuotuinen tuki ollut 270.000 ja sitä kaavaillaan maksettavaksi vuoteen 2019. Tämänlaisesta "kuppaamisesta" terveysmenoista varoitti jo vuosia sitten kunnan silloinen johtava lääkäri. Oikeassa hän oli - valitettavasti. Ilmeisesti hän ymmärsi mihin huonoon suuntaan tuusulan kunnassa mennään. Ja vaihtoi työpaikkaa.

  Pormestari touhu on kuntalaisille maksuja lisäävä politiikkojen ja puolueiden leikki, jolla jaetaan sulle mulle periaatteella suurille kuntapuolueille johtavia paikkoja - ja rahaa. Ja taas voidaan julistaa, että maassamme ei ole, edes piilossa - korruptiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti