torstai 25. kesäkuuta 2015

"Jappastaminen" on Sipilän toiminnan teemana

 
 
 Pääministeri Sipilän "tuottavuus loikka" jää SSS-hallituksella ponnistuslankulle, koska vatulointi/jankuttaminen on osoittanut sen, minkä Kauppa-alan pomotkin totesivat tapahtuneen kansalaisten kulutuskyvystä, sitä ei ole (Tv1 uutiset 21.6). Surkea SSS-trio on vienyt leikkaus päätöksillään tulevaisuudestakin kansalaisten ostokyvyn sekä kulutuskysynnän pois maasta.
 Mielenrahoitusta varten (median tehokkaasti levittämät) miljonäärien hokemat "osallistumisesta" näiden SSS leikkausten maksamiseen, on yhtä vakuuttavia ja paikkansapitäviä, kuin hyttysten pissan vaikutus itämeren huonontuvaan tilaan.
 
 Jos SSS-trio todella haluaisi parantaa maamme taloudellista tilaa, siihen on olemassa nopea ja tehokas keino, jolla ei rasitettaisi leikkauksilla työttömiä, lapsiperheitä, eläkeläisiä, sairaita ja opiskelijoita.
- Palautetaan Kela maksut takaisin yrityksille, nehän eivät ole parantaneet työllisyyttä yhtään, vaikka niin väitettiin.
- Luovutaan välittömästi uusista asehankinnoista, koskien myös hävittäjien/sotalaivojen hankinnoista, kyseessä on yhteensä noin 15 miljardin euron turha kansantaloudellinen "jappasta".
Pääministeri Sipilän "muotisanaa" lainaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti