tiistai 11. elokuuta 2015

Tämä hallituksen "herttainen" SSS saamattomuus,



Tämä hallituksen "herttainen" SSS saamattomuus, lyö päälle kaikessa numero tiedoissa, joita näin syksyn lähestyessä tarjoillaan. Työttömyys ja totaalinen teollisen toiminnan stoppi on vertaansa vailla, jopa viimme vuosia.


Uudenmaan 100.000 työtöntä kertoo valitun (ja ainoan) talouspolitiikan tyhmyyden. Väite, että leikkaamalla maamme noustetaan ylös alhosta, on todella tyhjän jankuttamista ja lisäksi se on väite joka ei pidä paikkaansa.

Toinen väite, jopa osaan vasemmistoakin levinnyt on väite valtiomme katastrooffisesta velkaantumisesta, ja tämän Kataisen (ja valtionvarainmisteriön virkamiehet) valeen takia nyt sitten SSS-hallitus leikkaa kaikkea mikä eläkeläisille, sairaille, lapsiperheille, opiskelijoille, koululaisille ja imeväisille ennen kuului. Kun taas aseista ja asevarustelustahan ei SSS-hallitus leikkaa vaan lisää liki miljardi euroa.

Kuntataloutta Tuusulassakin kuritetaan jo kolmatta vuotta ja nämä leikkauksien "enkelit" kokoomuksen kahden keski-uudenmaan kunnan kärkikaunottaret, nämä leikkaus enkelit, oikein paikallisessa lehdessä kehuskelevat, kuinka hyvin hoitelevat koulutustoimet ja siinä ohessa kaikki muutkin, tuloksena on kyllä valitettavasti ollut, vain koulujen ja kirjastojen sulkemisia ja lääkäripäivystyksien poistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti