perjantai 7. huhtikuuta 2017








Kuntavaalien ”kalkkiviivoilta” tietoa, joka lisää demokraattisen äänestäjien tuskaa.



Tämä juuri ilmestynyt Taloustutkimus Oy:n ja nyt se on kovassakin käytössä Yle:ssä ja valtapuolueiden vaalimökeillä,  se kun on tehty valikoidusti ja ennakoidusti tahdottu tulos, eli 3 suurimman puolueen voitto - tietysti. Varsinkin pienpuolueiden ilmoitetaan jo häviävän. Uskokoon ken haluaa, koska vastustus näiden Sote ”ryöstöretkelle” on vahvaa kunnissa.

Jos ei yli 30 miljoonan euron e-puolueiden vaalitukemiset verovaroista eduskuntapuolueille, edes auta puolueita menestymään, niin silloinhan on vika heidän mielestään - väärin äänestetty.

Me Kommunistit, jotka ihan itse maksamme toimintamme, lehteämme (Tiedonantajaa)
myöten sekä vaalien kulut olemme pienuudestamme huolimatta, vaarallinen puolue
hallitsevalle taholle.  Miksi tämä väite? Siksi koska Yle:kin on päättänyt, että eduskunnan ulkopuoliset puolueet, eivät saa Tv tai Radio aikaa juuri lainkaan.

Ja kuntatasolla tämä syrjintä ilmentyi kohdallani Keski-Uusimaa-lehden Päätoimittajan päätöksestä, olla huomioimatta pyyntöäni tasapuolisesta kohtelusta Keskarin ehdokkaiden vaalikoneen vastauksissa, näissä 4:ssä eri jutussa Keskarissa, joissa puolueiden kannat olivat otettu ehdokkaiden vastauksista Keskarin vaalikoneeseen, vain SKP:n vastaajan nimeä (siis Jori Porspakka) ei kertaakaan julkaistu, edes pyynnöstäni.

Ja huolimatta tästä epätasa-arvoisesta kohtelusta Keski-Uusimaan taholta, uskon voivani saavuttaa demokraattisesti ajattelevien äänestäjien kannatuksen vaaleissa. Ja voivani näyttää ”pitkää nenää” kuntavaalien kalkkiviivoilla, ei-demokraattiselle paikallislehden päätoimittajallekin.

Huom. Tein kuntalaisen aloitteen tänään (7.4 -17) Tuusulan pitkäaikaistyöttömien  työllistämisen puolesta, koska nyt menee "sakkoja" Kelalle jos kunta EI TYÖLLISTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti