keskiviikko 23. lokakuuta 2019






Syksy on jo päällä ja talvikin tulossa, mutta Jokelan rautatieaseman lämpimät odotustilat pysyy vain yhä edelleen kiinni. Miksi näin -  tuusulan kuntavaltuutetut ?

Tuusulan ex-kunnanjohtaja Joensivu muutama vuosi sitten kielsi, omavaltaisesti Jokelan rautatieasemalta Tuusulan kunnan kaikki mahdollisetkin tuet tai tukitoimet, siis täysin erilailla, kuin muissa samaan rautatieasemansa lopettaneissa kunnissa, (Pietarsaari, Kemijärvi, Iisalmi) Vain Jokelassa asema on suljettu 700 - 1000 junamatkustajilta.
Ne muut rautatieasemat on pidetty toiminnassa ja avoimena ko. kuntien tai paikallisten toimijoiden voimin tai avustamana. Miksei tämä malli toimi pohjois-tuusulassa?
 
 Avustetaanhan myös yrityksiä tuusulassakin vaikkei niillä ole yleishyödyllistä tehtävääkään (tätäkään summaa ei ole paljastettu allekirjoittaneelle, pyynnöistäni huolimatta)

Onko niin, ettei 700-1000 pohjois-tuusulalaisen junamatkalaisen sulkeminen, pysyvästi myös talvikaudeksi lämpimän odotustilan ulkopuolelle, ei vieläkään saa kuntavaltuutettuja toimimaan?

Siitäkin huolimatta, että muutama vuosi sitten Jokelasta kerättiin yli liki 5000 nimeä vaatimukseen, koko aseman lipunmyynteineen, aukipitämiseksi junalla matkustaville.

Esitin aseman odotustilan avaamiseksi junamatkaajille henkilökohtaisesti, myös tuusulan  kunnan pormestarille, Jokelan kirjaston "uudessa" avajaistilaisuudessa.

Valitettavasti paikallislehti (Keski-Uusimaa) ei ole julkaissut Jokelan aseman odotustiloja koskevia kirjoituksia kuntalaisilta, eikä ehdotuksia, siksi toivon teiltä asian julkistamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti