perjantai 20. huhtikuuta 2012

Verot ja maksut EU:n jäsenvaltioiden kansalaisten verta juo...Mercozy-kurisopimus

Kyseessä on Uusliberalismin mallin kriisi, jonka pelastamiseksi on EU:n poliittisen eliitin toimesta, järjestellään seuraava pelastautumissopimus suomessakin, eli Mercozy-kurisopimus.
Tällä täysin epädemokraattinen kurisopimus tarkoittaa kansallisvaltioiden suvereennisuutta laajasti loukkaavia toimenpiteitä mm. Euroopan unionin instituutiot tarkistavat jäsenvaltioiden talousarvot ENNEN kuin ne tulevat kansallisten parlamenttien käsiteltäväksi, talouspolitiikka alistetaan EU valvontaan, sekä määrätään automaattisia sanktioita, perustuslakimme kirjoitetaan "kultainen sääntö" velkaantumisen rajoittamiseksi.
 Jne, kaikki tämä tarkoittaa yksityistämistä, palkkojen ja eläkkeiden sekä julkisten menojen jyrkkää vähentämistä kouluilta, terveydestä asumisesta. Ja jo alkaneesta kutjistamisesta on sixback- hallituksen leikkaukset kuntien valtionosuuksiin ovat jo 580 miljoonaa euroa, ja Tuusulan kunnan osalta 5 558 000 €, siksipä hallituspuolueiden kunnalliset etäisspäättäjät kuntien valtuustossa pistävät "vahingon kiertämään" ja nostavat palvelumaksuja, veroluonteisia maksuja ja suorittavat surutta laitonta alibudjetointia talousarvioon 2012.

Nämä toimet, EU:n poliittinen eliitti (ja myös Suomen sixback-hallitus) haluaa toteutettavaksi, jotta rahaa määrätään pankki-ja finanssikriisin tukemiseksi jäsenmaiden kansalaisilta.
Ja sitä "Euroopan palomuuri" ja muita Euroopan keskuspankin rahanjako himmeleitä pankki-ja finanssimaailmalle onkin riittänyt yhteensä jo 2000 miljardin euron edestä, ja rahat niihin otetaan jäsenmaiden kansoilta - tietysti !

Olen innoissani kuulemaan sixback hallituksen työväenpuolueiden kantaa, mikä on se "historiallinen saavutus" jonka vuoksi he ovat mukana toteuttamassa suomessa, tätä kokoomksen johtamaa, EU eliitin kurjistamispolitiikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti