tiistai 21. elokuuta 2018

 
 
 
 Jokelan Kansalaiopisto Natottaa !!!
 
Jokelan Kansalaisopisto, joka on kylän oma opinahjo (perustettu 1964) on nähtävästi yhtynyt maamme Natottajien näkemyksiin, järjestämällä yleisluennon Jokelan kyläläisille (Jokelan kansalaisopisto, syksyn ohjelma 2018) maamme ulkopolitiikasta Jokelan Reserviupseeit ry:n kanssa aiheesta "Puolustussopimus Yhdysvaltain kanssa on nopea tie ja se tukisi hakemusta NATO:n jäsenyyteen" !!!???

Uskomatonta vaihtoehtoista totuuden tarjontaa tältä Natottajalta kun tiedetään, että Nato jäsenyydellä on vain 17 % kannatus maassamme. Siksikin on erityisen kummallista, että Jokelan Kansalaisopisto ja sen vastuulliset päättäjät ovat ottaneet asiakseen viedä maatamme sotilasliittoon !

 Kyseisen luennon puhuja Markku Salomaa on Euroopan sotahistorian dosentti ja hänet tiedetään myös "Ulkopolitiikan tutkimuksen säätiön johtajaksi". Ilmeistä on, että hän kuuluu siihen 17 prosenttiin joka haluaa suomea Natoon -  nopeasti.
Tähän on sanottava ääneen, kuten Esko Seppänen (tuttavani ja useasti Jokelassa vieraillut kutsustani, tunnettu politiikko kirjailija ja vasemmanlaidan vaikuttaja) Rauhaa, rakkautta ja Natottomuutta ! Eli, Jäitä hattuun oikeistolaiset Natottajat Jokelan Kansalaisopistossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti