keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kuntalaiset hallitusoikeiston kurituksen kourissa !



Kuntalaisia on kohdeltu kunnissa nykyhallitusten toimin kovalla ja ankaralla kädellä.  Valtionmaksuosuutta esim. peruspalveluista on Tuusulalta leikattu/leikataan vuoteen 2017 mennessä 49 miljoonaa euroa. Ja tämä leikkauslinja koskee lisäksi ”tasapuolisesti” kaikkia maamme kuntia. Tätäkö me kansalaiset vaaleissa tilasimme? Tuskin, mutta sitä meille nyt Sipilän hallitus jakaa. 

Juuri 600 euron palkankorotuksen saanut (20 000 euron palkkaansa) Jyrki Katainen sai aikaiseksi Valtionvarainministerinä ollessaan (sekä Ministeriönsä virkamiesten tuella) muutama vuosi sitten, velkavaleen nimellä nykyisinkin vielä toimivan, oikeiston jokapaikan leikkurin.

Tämä Kataisen "velkavale", joka on leikkaamisen peruste tietämättömälle kuntapäättäjällekin, joka EI ole havainnut edes viimeksi tiedotusvälineissä kerrottua IMF todistetta suomen velkatilanteen olevan Teollisuusmaiden pienempiä, eikä siis mitään hurjasti lietsottua katastrofia valtion velassa olekkaan.

Eiköhän olisi aika siirtyä itsemme kuoliaaksi säästämiesen sijasta, noudattamaan parin Nobelistin ja yhtä monen proffessorin osoittamalle tielle - elvyttämiseen, ei enää leikkauksia ja etuisuuksien lopettamisia. Vaan veroa ja maksuja myös veroparatiisisaarten käyttäjille.

Tuo kovan rahan valtauksesta vuokra-asuntoihin ja siitä välittämisen puute tuusulassa,  kuntalaisten kotien käyttö myyntiin (100 kpl Riihikalliossa, joiden oston onneksi VVO perui) on osoitus kuntapuolueiden ja kunnan riippuvuutta siitä surkeasta talouspolitiikasta, jota SOS-hallitus toimillaan määrää kunnat tekemään.

Kun talouspolitiikka Sipilä-Orpo-Soini hallituksella on väärää sen ”korjaaminen” on nyt pistetty kunnassakin täysin meidän tavallisten kuntalaisten eli syyttömien kontolle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti