sunnuntai 21. syyskuuta 2014

NATO vie rahat tappaa !


On erityisesti kiitettävä usean rauhantahtoisen kansalaisten heräämistä kirjoittamaa tosiasioista, kun valtamedia "russofobian" kautta lietsoo pelkkää NATO probagandaa. Kansalaisten asialliset kirjoitukset rauhan vaatimuksellaan, tyrmäävät jatkuvasti lehdeissä julkituotujen Nato haukkojen ja ns. "tutkijoiden" vouhotukset ja vaatimukset liittyä pikaisesti tähän, USA:n johtamaan sotaliittoon, jolla on maailmalla yli 700 sotilastukikohtaa ja ne on pääasiassa Venäjän ympärillä.


Ja koska tämä kyseinen sotilasliitto ollut mukana jo yli 200 sodassa osapuolena, sen valinta ei johda todellakaan ole mihinkään ”Marttakerhoon”, vaan NATO:n valita on suomalaisille on - tuhon tie ! Jo maantieteelinen sijaintimme Venäjän naapurina ja yli 1300 kilomeriä yhteistä rajaa kertoo tosiasian, että J K Paasikiven sanoin "Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku"  siis ei ole viisautta, viedä maatamme tarkoituksellisesti sotilaalliseen liitoutumaan, jonkin kolmannen maan agressiivisten tarkoitusperien vuoksi.  

Valitettavasti nyt jälkeenpäin on selvinnyt, tästä jo allekirjoitetusta (ilman eduskunnan käsittelyä !) isäntämaasopimuksesta, että se määräyksineen pakkoharmonisoi maamme lainsäädännön Nato
alisteiseksi, eli Usan maailmanpoliisin rooliin sopivaksi.


On järkyttävää, tavalliselle kansalaiselle nähdä ja kokea tämä yksipuolinen NATO ”vyörytys” median taholta. Ja kansanedustajilta on pallo niin hukassa, kuin olla ja voi, miltei yksimielisestihän tämä isäntämaasopimus päätettiin, vain Vas.ryhmän kansanedustajat Yrttiaho ja Mustajärvi eivät tätä NATO isäntämaa sopimusta hyväksyneet, vaan puollustivat maamme liittoutumuutta.


Tasapuolisuudesta taas ei enää eduskunnan valvomassa Ylessäkään jälkeäkään, vaan sekin on valjastettu toistelemaan vain näkemyksiä, jotka ovat lähtöisin EU:n ja Brysselin Naton mediakeskuksista. Minne on kadonnut "tutkiva journalismi" maastamme ?


Toivon ja uskon kuitenkin, että kansalaiset näkevät kaiken tämänkin NATO probagandan
läpi ja tietävät, että meille on jo olemassa parempi ratkaisu. Se on sotilaallinen liittoutumattomuus sekä puolueettomuus, - edelleen !  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti